KuviaKuvia.htmlKuvia.htmlshapeimage_2_link_0
InfoaInfoa.htmlInfoa.htmlshapeimage_3_link_0
Uutiskirjeetshapeimage_4_link_0
EtusivuEtusivu.htmlEtusivu.htmlshapeimage_5_link_0

22.11.2012


Hyvä Alfa & Omega -työn ystävä!


Tässä kirjeessä kerrotaan Loviisan kristillisen kahvilan Alfa & Omegan uutisia ja kuulumisia. Pitkään on ollut jo suunnitelmissa alkaa tuottaa uutiskirjettä työmme puolesta rukoileville ja sen tukijoille. Tässä nyt siis tulee ensimmäinen kirjeemme. Toivomme, että saat siitä innoitusta ja inspiraatiota rukoilla Loviisan alueen hengellisen työn puolesta.

Kahvila Alfa & Omega on toiminut Loviisassa jo nelisentoista vuotta. Sinä aikana on ollut monenlaista toimintaa ja tapahtumaa. Erittäin  merkittävä osa työstämme kohdistuu nuoriin ja varhaisnuoriin. Monet leirit ovat koonneet yhteen vuosien aikana satoja nuoria. Näkymme on kylvää Jumalan Sanaa ja osoittaa eri tavoin , että elävä suhde Jeesukseen Kristukseen on ihmiselämän tärkein asia. Paljon muutakin toimintaa on ja kannattaakin aika ajoin käydä vilkaisemassa nettisivujamme:

www.alfaomega.fi   ja myös facebook-sivuamme, jonne päivitetään viimeisimmät uutiset ja tapahtumat   facebook: kristillinen kahvila alfa & omega.

Alempana ohjelmaamme tälle syksylle. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan! Huomioi erityisesti joulumyyjäisemme, johon on tulossa mm. käsitöitä ja leivonnaisia myyntiin. Joulujuhlaamme odotamme sinua juhlistamaan yhdessä Herramme syntymäjuhlaa sekä nauttimaan joulun pikkuherkuista! Pyydämme sinua muistamaan meitä rukouksessasi, jotta Jumala saisi johtaa työtä ja siunata sen kautta Loviisan asukkaita! Jos haluat, voit myös tukea työtämme taloudellisesti. Koko toimintamme perustuu lahjoituksiin ja vapaaehtoistyöhön. Tänä syksynä olemme mm. hankkineet nuorten työhön mönkkärin ja uusineet ikkunatarroja. Olemme pyrkineet tarjoamaan mm- nuorille mahdollisuutta osallistua hyvin edulliseen hintaan matkoille nuorten hengellisiin tapahtumiin, jotta raha ei muodostuisi osallistumisen esteeksi. Näin esim. matkaan  Maata näkyvissä-tapahtumaan Turkuun osallistui Loviisasta kauttamme parikymmemtä nuorta. Jos haluat osallistua taloudellisesti työhömme  tilimme on:

Aktia  405576-236526 

IBAN: FI33 4055 7620 0365 26


Alfa & Omegan toimintaa syksyllä 2012

  

Tiistaisin esirukous klo 9.00

Keskiviikkoisin leivänjako ja Sana klo 13.00

Perjantaisin nuortenillat: klo 18.00 sählyä Generalshagenin koululla,

ja klo 19 eteenpäin kahvilassa

Sunnuntaisin GraceBook  klo 13, kahvia, yhdessäoloa, rukousta.

Sanaa ja musiikkia.

 

Miesten saunaillat Termi-saunalla, syksyn viimeinen to 13.12. klo 18.00

Joulumyyjäiset la 15.12. klo 10.00-14.00

Joulujuhla su 16.12. klo 16.00Alfa & Omegan väki toivottaa Sinulle siunattua joulunalusaikaa. Muistetaan toisiamme taivaan kautta! Ja sydämellisesti tervetuloa mukaan tilaisuuksiin!

t. Jarmo Sihvonen ja koko kahvilan väki

 

Kristillinen kahvila Alfa & Omega ry

Brandensteininkatu 19

07900 Loviisa

puh. 0400 485 803